Mistral<3

I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in, and knocked me on my face
Feels like in I'm a race
But I already won first place

I never thought I'd fall for you as hard as I did
You got me thinkin' bout our life our house and kids, yeah
Every mornin' I look at you and smile
'Cause boy you came around and you knocked me down
Knocked me down

Sometimes love comes around
And it knocks you down


Bästa helgen

den här helgen har tagit varenda helg som finns! igår stod jag i kafeterian med coola Karro och lite mindre coola Ellen (haha:P), och idag så red jag på jordens finaste superponny! jag red fram först i lilla ridhuset med hannah och från första stunden var han fantastisk! han var stadig, mjuk och låg jättefint i handen. sen red jag programmträning för Annie och han var så otroligt fin. Annie "man njuter ju av att titta på honom" och jag njöt som fan att sitta på honom. HAN GICK I DEN FINASTE MELLANTRAVEN EVER! han ökar bara tempot annars och länger aldrig steget, men idag längde han som fan! detända som krävs är att någon slår lite i väggen så blir det en sån jävla fart! har fått sån sjukt mycket bra feedback idag så det är inte sant. Och idag sa annie att vi kanske ska åka till ryttis på tävling och ha hästarna kvar där. jag kan tänka mig vilken panik lille misse skulle få av det:P den 21/3 blir det Solna, är så sjukt taggad när det går så himla bra!:D
väntar på att pappa ska komma hem ifrån flyget så ska vi beställa pizza, sjukt hungrig för jag har lixom inte ätit någon lunch idag.
nu ska jag dra och kolla på ponnyakuten, även fast jag redan har sett det här avsnittet på svtplay, menmen:D

Låååten

Hörde den här grymma låten när jag lekte med ellas iPod

It´s friday I'm in loove

Fredag igen dåra för den som inte visste det! blir tyvärr ingen sovmorgon imorn för jag ska sälja bullar hela dagen med SnuskKarro och ellen, najsigt bajsigt. red jö på snyggingen igår, asså det gick både bra och dåligt. han var fin men han gick och högg i handen hela tiden som han har börjat med och sen tog han inte skänkeln, över huvudtaget. och då säger annie att jag ska rappa till honom, vågar jag det? nej. men det lossnade när jag fick hjälp och på slutet blev han riktigt fin. när han strular så där är det iaf tur att han är söt, annars vet jag inte vad jag hade gjort! haha, han har fått ett sår under ögat och så skulle Stella & the Duck (mer känd som ankan) tvätta det, och han hade ju då som vanligt lite panik,
Stella:  "Hur orkar du ha tålamod med honom?"
han är den fjantigaste ponni jag någonsin sett, man kan inte sitta upp med pall (bara dom som smälter in i bakrunden, dom träfärgade helt enkelt), man kan inte komma nära honom med glitter, om någon nyser flyger han 36 meter upp i luften och det värsta av allt är att han inte kan dricka ur hink.
men sen är han oxå den mest fantastiska ponnyn jag någonsin ridit, ha har en sån personlighet! så fort jag ser honom blir jag bara helt glad, han är verkligen perfekt. från första stunden jag satte upp på honom så kändes det så rätt, efter första lektionen kom annie fram till mig och sa:"nu har vi hittat en ny Mistralryttare". det var verkligen rätt från första stunden och jag kan inte tänka mig att jag skulle kunna rida på någon annan, för mig finns det verkligen ingen annan, ingen kan någonsin ta hans plats. han har verkligen lärt mig allt jag kan, han är bara helt jävla fantastisk! jag skulle kunna sitta här och babbla om allt fantastiskt med den ponnyn, men det är nog inte så roligt att läsa. Han är helt enkelt min lilla ostbåge.

I'M OFF!

Drar till stallet nu snart, rida på snyggaste:D 

Tisdag, eller?

Idag är det tisdag eller hur? jag har varit jätteförvirrad idag och inte vetat vilken dag det har varit. Trodde att det var torsdag onsdag och ja alla möjliga dagar utom tisdag. That´s me. Kollar på Top Model och sitter med spotify och diggar, asnajs. idag har varit en lite halvtråkig dag. Höll på att få en kille i min klass att börja gråta idag, måste verkligen coola ner mig, jag är jordens dampbarn ju!
Kom på att jag har lite So att läsa, inte så jätte roligt but a man gotta do what a man gotta do. Så jag får tog ta tag i det sen. Ska ha No-prov nästa torsdag på 30 sidor om någonting jag verkligen inte fattar ett skit av. Det känns askalas.
Ikväll ska jag baka bullar till Karro! :D då blir hon glad :) eller jag och jag, mamma ska baka bullar till Karro:P
 

UNBELIEVABLE


I fell in love, I fell in love last night

Hello, har inte kunnat blogga för min helg har varit lite stressad om man säger så... På lördagen gick jag upp klockan 4:45 för jag skulle vara i stallet 6:00 och fodra, yeah vad kul:D sen red jag och det gick hur bra som helst så det var askalas. Hängde med Karro och Pernilla och jobbade sen till 17:00. asså var jag i stallet 11 timmar dagen efter jag hade varit sjuk, känns inte det bra? stressade hem och kastade mig in i duschen, panik duschade, panik klädde på mig, panik fönade håret, panik sprand till emelie, och när jag var hemma hos emelie panik sminkade jag mig! Jag skulle vara med lite folk på kvällen och emelie ville inte vara ensam när dom kom. Vi firade lilla Maggi som fyllde fjortis förra veckan, så jag, emelie, sam, yunus och simon firade henne lite, sjukt kul kväll iaf! däckade typ klockan 22:30 då var jag helt slutkörd så jag gick hem runt 23. Sen på söndag morgonen var det bara att ge sig av till stallet igen, skulle vara där 10 så det var bara att gå upp. Då skulle jag jobba igen och sen rida, sen var det stress stress stress för jag skulle hem till min farmor och farfar på middag,däckade i soffan runt 21 tiden hemma hos dom, helt slut! så ja min helg var mer än stressig.
idag har jag varit i skoolan, helt ok dag. ganska tråkig faktis, så otroligt trött på skolan just nu så jag kan inte ens stava till det, men man får bita ihop och köra på fram till sportlovet. och då blir det förmodligen en massa kurser och tidiga mornar! Hell yeah... det känns askalas!

 

snart är det fredags mys...

...hoppas inte föräldrarna stör, nu är det slut på veckan det är dags för fredags mys!
Idag har jag varit hemma, har inte lämnat huset sen i tisdags så jag kände att det var dags, jag gick 2 meter till förådet och tillbaka igen, super! så nu bestämde mamma att jag skulle följa med henne till handlarn och jag känner bara: nej vad jag så inte orkar, men men. har jag något val? Nej.
Den här dagen har gått väldigt fort? kom inte ur sängen försens typ, 11 kanske. gick upp och åt frukost till typ 12:30 och sen har jag kollat på film och chillat galeet. har inte sovit något idag för jag har inte haft någon feber utan det är bara huvudvärken som sitter kvar, men den hoppas jag är borta snart! Ikväll blir det bara chillidill men imorn ska jag rida på morgonen sen blir det till vällingby oh kpa present till Maggi och sen hem och sen drar jag till emelie för ska träffa lite folk och käka, super :)

home sweet home

hemma idag mä som sagt, har fixat en liten design, kanske inte den snyggaste men när man saknar varenda bildredegerings program som finns blir det inte så jätte bra. idag har jag inte gjort ett piss! bara sovit... ska gå och lägga mig igen :)

Anna Rubik


Oh crap!!

Shit, min lilla favorit fyller år imorn!! och jag har så kirrat jordens present asså:D ellen inte... har inte en jävla aning om vad jag ska köpa.Panik!
det blir förmodligen ingen skola för mig imorn heller eftersom jag sitter kvar med feber och huvudvärk. och ingen skola blir ingen ridning, vilket suger get/snigelpung!
ska fixa designen imorn eftersom jag kommer få sjukt mycket dödtid att slå ihjäl. fryser nu och jag har zero med stuff att göra så jag ska väl krypa ner under täcket igen. jag somnade efter jag hade kollat på harry potter runt typ 14:30  och sov till drygt 18:00, snacka om softich! hade förmodligen sovit nu också om inte pappa hade väckt mig, och sen blir man så lagom förvirrad när man vaknar så jag trodde att det var morgon ;)

sjukling

har varit hemma idag, har feber och jättemycket huvudvärk, skojskoj! vaknade kl 6 imorse ändå för jag trodde att jag skulle gå till skolan men sen så sa mamma att jag skulle vara hemma innan jag hann gå upp. så jag kollade på Vakna! först och sen har jag typ sovit lite, gick upp och drack varmchoklad sen har jag typ kollat på någon dålig film. Ska typ äta lite lunch nu och sen blir det tillbaka till sängen men med harry potter, den nyaste.

today i'm wearing: gråa KSSS mjukisar/ linne från H&M/ blå adidas tröja stadium.

First spring

Prada lanserade en svart och vit 9 minuter lång film, med titeln "First Spring", regisserad av kinesiska konstnären Yang Fudong för det är vår / sommar 2010 kampanj herrkläder annons. Filmen spelades in i Shanghai, enligt Prada filmen var inspirerad av den kinesiska talesättet att "hela årets arbete är beroende av en bra start på våren." Från och med nästa månad, kommer att skriva annonser med bilder från videon också delta i kampanjen. Ganska intressant.




Anna Rubik

är det bara jag som älskar bilderna från Fendi's vår/sommar 2010 annonskampanj, fotograferad av Karl Lagerfeld? gillar verkligen den färgglada bakrunden.


nu börjar vi om...

så, bort med allt gammalt skit och in med det nya!

     

linne ginatricot/kofta ginatricot/ leggings H&M


RSS 2.0